MUĞLA / BODRUM - Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okulu

Osman EYRİ - ÖĞRETMENEVİ MÜDÜRÜ

Bodrum’da doğdu. Çamarası Köyü İlkokulu, Karaova Ortaokulu, Bodrum Lisesi’nde ilk, orta, lise öğrenimlerini tamamladı. Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim  Fakültesi Denizli Eğitim Yüksek Okulu, Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilgiler Lisans Tamamlama,Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi ile Kastamonu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü/Eğitim Yönetimi,Teftişi ve Planlaması ve Ekonomisi alanında da Yüksek Lisans Eğitiminini tamamladı.

Elazığ İli Arıcak İlçesi Üç Ocak Köyü İlkokulu, Batman Merkez Soğuksu Köyü İlkokulu,Elazığ İli Kovancılar İlçesi Gedikyurt Köyü İlkokulu, Afyon İli Çobanlar İlçesi Kocaöz İlkokulu  ;Muğla İli Tepecik Köyü Müdür yetkili öğretmeni,Bodrum Mumcular Fuat Erten İlköğretim Okulu Müdür Yardımcılığı, Bodrum Mahinur Cemal Uslu Ortaokulu Müdürlüğü,İlçe Milli Eğitim  Şube Müdürlüğü görevlerinde bulundu.Halen Ceza ve Tutukevleri İzleme kurul üyeliği de yapmakta olup ayrıca İstanbul Üniversitesi Sosyoloji Bölümünde de okumaktadır.08.08.2018 tarihinden itibaren Bodrum Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğü görevini yürütmektedir.